tiistai 19. elokuuta 2014

Wishful Thinking - tällaista Suomeen

  • Bronson Bookcase
Mustaa, upeaa kaappia olen etsinyt ja nyt se löytyi juuri sellaisena kuin haluaisin. Ainoa todellinen este meidän välillämme on Atlantti, kuljetukset ja tullit. Tutustuin Pottery Barniin jo 2000-luvun alussa USA:ssa asuneen ystäväni kautta. Silloinkin olisin keksinyt noille ihanille huonekaluille ja muille tavaroille monta käyttötarkoitusta. 

Tämän kaapin voisin täyttää kirjoilla tai vaikkapa vaihtovuoroaan odottavilla koristetyynyillä ja muutamilla koriste-esineillä. Kaksi kunnon laatikkoa erottaa tämän valioyksilön niistä lasivitriineistä, joihin useammin törmää - ja joita ei edes löydä näin hienona mustana.

Bronson Bookcase

Jatkoin vielä hetken sivuston selailua ja toiveajattelua. Tässä makuuhuoneessa on jotain samantyyppistä kuin aiemmin esittelemässäni omassa makuuhuoneessa ja erityisesti ilahduttaa sama idea mustista verhotangoista muuten vaaleassa huoneessa :-) 

Ja makuuhuoneeseemme itse asiassa haluaisin tuon ylhäällä olevan mustan kaapin ja sen vierelle vielä mustaksi maalatun tuolin. Siitä DIY-harjoituksesta pääset osalliseksi myöhemmin.

Barret Printed Rug


Pottery Barnilta vielä loppuun tyylikäs yöpöytä. Tällaista etsin kuumeisesti muutama vuosi sitten, kun uusin makuuhuonetta mustilla yöpöydillä ja mustalla Latva-naulakolla laukkujen ripustamiseksi... Silloin piti tyytyä enemmän Muuramea muistuttavaan mustaan laatikostoon, kun ei tätä ollut tarjolla.

Mitä pidät näistä Amerikan löydöistä?

Bronson Bedside Table

1 kommentti:

  1. Niinpa niin, kuten olen sulle jutellut jo pitkaan, etta sun kannattaisi toteuttaa tama wishful thinking ja tuoda Pottery Barn Suomeen. :-)

    VastaaPoista