perjantai 1. elokuuta 2014

Ensimmäiset tunnelmat




Haluan ympärilleni elämää. Ihmiset ovat tunnelman tärkein osa, kaikki elämäni rakkaat. Sen rinnalla kodin ulkoiset puitteet ovat toissijaista. Kuitenkin nautin jokaisesta katseesta, joka voi viivähtää kauniissa kodissa ja puhuttelevissa esineissä. 



Tervetuloa seuraamaan otoksia elämästäni ja paloja kodistani. Sisustuksen lisäksi voit päästä blogini myötä myös matkoille tai koiran elämään. Joskus voin myös jakaa rakkauttani laukkuihin ja kenkiin, jos se lukijoita kiinnostaa. Keskipisteenä tulee kuitenkin olemaan koti.


Ensimmäisessä kuvassa on olohuone vielä hieman keskeneräisenä pari kuukautta sitten. Rakennusprojekti on nyt aivan viimeistelyä vaille valmis, sisällä alkaa olla kaikki paikallaan, joten seuraavissa otoksissa tutustutaan taloon pala palalta... Keskeinen idea on ollut rakentaa etäisesti englantilaista maalaiskartanotyyliä ja yhdistää aitoa vanhaa useampien isovanhempien kodeista ja liiteristä uuteen ja jopa moderniin designiin, jottei synny liikaa mummolan fiilis.


Ihanaa yhteistä matkaa meille, lukijani.


1 kommentti:

  1. Teillä on todella kauniin näköistä! Jään innolla lukijaksi, sillä yhdistelmä sisustus ja koirat ovat just eikä melkeen mua varten :) tervetuloa tähän ihanan ihmeelliseen blogimaailmaan!

    Maikki/Valmiiksi käytettyjä unelmia

    VastaaPoista