sunnuntai 17. elokuuta 2014

Vessa pukeutui parhaimpiinsa



Tämän WC:n suunnittelussa tavoitteena oli tyylikäs ja ripauksen ylellinenkin tunnelma. Idea lähti toteutumaan tummilla kaakeleilla ja lopulta täydentyi vielä mustilla kaapistoilla. Seinät ovat antrasiitinharmaita, pinnaltaan epätasaisia, liki samettimaisia kaakeleita, jotka ovat tiililadonnassa.

Venus-patsas tuo tummaan tunnelmaan valoa ja hivenen antiikin kylpylätunnelmaa. Patsas on muuten nähnyt jo monta muuttoa, sillä olen ostanut sen 1980-luvun alussa Kreetan-matkalta. Välillä se on ollut hyvin lähellä päätyä roskiin, mutta onneksi se pääsi jälleen arvoiselleen paikalle.

Kaunis, vanha tinapurkki on saanut uuden tehtävän pumpulipurkkina. Se tuo vessaan 
pienen ripauksen ylellisyyttä.


Vanhojen tavaroiden sarja vessassa jatkuu saippua-alustassa. Kaivoin esiin vanhan puristelasilautasen, joka nyt loistelee Lush-saippuan alustana.


Kiiltävänmustat peiliovikaapistot tuntuivat ensin melko radikaalilta valinnalta, mutta toivat juuri sitä hienostunutta ja kuitenkin käytännöllistä otetta tilaan. Eikä tila tunnu yhtään ahtaalta. Vaikka tilassa on tavallaan naisellista otetta kristallikruunuineen, mies on antanut vessalle nimen "Mens' Cave".

Valoisaa alkavaa viikkoa sinulle!


1 kommentti:

  1. Jos luit tämän blogikirjoituksen, laittaisitko ystävällisesti kommentin, mitä tykkäsit? Kiitos!

    VastaaPoista