perjantai 15. elokuuta 2014

Pelkistettyä maalaisromantiikkaa ja höyheniä


Makuuhuone on jo ehtinyt muutaman kuukauden asumisen aikana muuttumaan. Olen parantumaton tyynyfriikki - miehen mielestä nyt sängyllä olevien tyynyjen määrä on aivan maksimi (= liikaakin). Olen metsästänyt sopivia mustapohjaisia tai muuten riittävän tummia  päätytyynyjä, jollaisia en ole vielä onnistunut löytämään. Viimeisimmät ostokset osoittautuivat liian pieniksi :-( Värit ja tekstit matchasivat niin hyvin, etten lukenut kokotietoja riittävän tarkkaan ennen nettitilaustani. Fiilis on kuitenkin näilläkin tyynyillä jo kutakuinkin tavoitettu. Talossa on muuten suhteellisen tummia sävyjä, mutta makuuhuoneesta oli tulossa jopa kokonaan valkoinen, kunnes päädyin mustilla lampuilla ja mustalla verhotangolla tuomaan ryhtiä tilaan. Musta kiinnittyy hyvin myös takaseinän tekstitapettiin, jossa muuten on vanhaa ruotsalaista lakitekstiä.


Yöpöydälle on päätynyt jo seuraavan matkan suunnitteluun tarvittava Rooman-opas. Rooma on minullekin ikuinen kaupunki, jonne palaan aina uudelleen. Matkoja taitaa olla takana jo kuusi, seitsemännelle mennään ensimmäistä kertaa miehen kanssa ja vieläpä kahdestaan.


Blogi blogilta pääsen lunastamaan lupauksiani eli tällä kertaa sisustuksen oheen pääsee myös muutama koru, joita yön yli lepuutan tanskalaisen Menun upeasti muotoillussa korutelineessä. Taustan valokuvataulussa pilkottaa maalaismaisemamme helmi, vanha kartanolinna talvivaatteissaan - mukavan viilentävä ajatus, kun helteen jäänteet vielä lämmittävät nukkumistunnelmaa. Unitunnelman kruunaa tanskalainen EOS-höyhenvalaisin, jollaisesta ehdin haaveilla jo jonkun tovin, ennen kuin se kotiutui uuteen makuuhuoneeseemme.



1 kommentti:

  1. Teillä on kyllä niin kaunista, ihanalta näyttää esittelitpä sitten mitä tiloja tahansa. Ja tuo höyhenlamppu on täydellinen !

    VastaaPoista