sunnuntai 3. elokuuta 2014

Terassitunnelmaa



Tällainen talo terasseineen toivottaa sinut tervetulleeksi tässä blogissa. Tiilet ovat käsinlyötyjä ja idea niihin tuli englantilaiskartanoista. Pitkään pohdimme, pitäisikö ikkunanpuitteiden olla valkoiset, mutta Katajanokan tiilirakennusten tummat ikkunanpuitteet onneksi käänsivät pohdinnan viime hetkillä tummiin. Nyt vaikutelma on sitä mitä haettiin: vanhan Kuninkaantien maisemiin sopivuutta ja sellaista ajattomuutta, ettei kymmenen vuoden päästä voisi ihan helposti sanoa, milloin talo on rakennettu. 

Vanha kovapuinen kansituoli oli jo vuosia sitten maalattu edelliseen pihaan harmaaksi ja tuoli on nyt kuin suoraan elokuvatyyliin odottamassa kuistille istujaa. Moni vanha esine on tässä talossa löytänyt uuden elämän ja silti näyttää siltä, että olisi aina ollut paikallaan...

                            


Upeat kesäsäät jatkuvat :-) Nautitaan kaikki omista pihoistamme, terasseista ja parvekkeista tai sitten kaupungin puistoista ja rannoista. 

Kiitos motivoivasta ensimmäisestä kommentista Maikulle! Toivottavasti sinäkin kerrot ajatuksistasi ja annat palautetta siitä, mitä haluat nähdä tai lukea. 

3 kommenttia:

  1. Ikkunanpielet ovat paljon paremmat tummina kuin mitä valkoisena. Ja nuo pylväät tuo heti tietynlaista arvokkuutta!

    PS! Jos kiinostaa, niin käy ihmeessä ilmiantamassa blogisi uusimmassa postauksessani, jotta muutkin löytävät tänne ihastelemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä blogi on ainakin esittelyn perusteella hyvinkin pitkälle sitä mitä tykkään lukea: sisustus, koirat, kauniit kengät - ja kukapa nyt ei halua nostatella matkailukuumetta haikailemalla muiden matkakertomuksia ja -kuvia!

      Poista
  2. Kiitos, Maikki! Menenpä ilmiantamaan :-)

    VastaaPoista