keskiviikko 13. elokuuta 2014

Kiinakaapin punaista ja valokuvia




Punaista väriä on vaikea voittaa. Harmaa ja musta ovat minulle jopa enemmän kausivärejä  - ja niiden pitkä kausi on parhaillaan menossa - mutta punainen on sydämeni väri. Puolukanpunainen on kaikista kaunein väri ja palaan siihen aina uudelleen. Jos sitä ei ole tarjolla, myös moni muu punaisen sävy kelpaa. Tummaa pinkkiäkin minulla on ollut vuosien varrella paljon niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. 

Muutaman mutkan kautta punainen kiinakaappi päätyi kotiimme jo vuosia sitten. Nyt se on saanut pikku eteisessä seurakseen antrasiitinvärisen seinän ja valkoista kontrastiksi. Latva-naulakko oli ollut pitkään mielessä ja kuvakollaasiin yhdistettynä se löysi paikkansa kiina-antiikin nykyaikaistajana.




Punainen on myös suosikkilaukkuni väri, tosin useammin mustat ja beiget pääsevät mukaan arkeen ja juhlaan. Tämä kaunokainen päätyy välillä kiinakaapin päälle ja toisinaan roikkuu Latva-naulakon isosiskossa eli lattiamallissa. Parhaimmillaan se on kuitenkin mustan asun piristäjänä... Eli näin lupailemani laukkuteema sai myös avauksensa blogissa. Jos toivot näkeväsi laukkuja jatkossakin, kommentoi :-)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti