lauantai 30. toukokuuta 2015

Kiinakaappi kavereineen


 Muutama kiinakaluste on löytänyt tiensä meille, vaikka muuten tyylissä onkin enemmän englantilaista kartanoromantiikkaa ja Long Island -henkeä. Ehkä se on tavallaan ripaus siirtomaahenkisyyttä, mikä taas sitä kautta sopii edellämaninittuihin... Kiinakaappi heijastuu takan pinnasta ja on kuvina alla. Kiinajakkara on toimiva varapöytänä ja -istuimena.


Terrakottasotilaat kruunavat Kiina-tunnelman. Niiden seuraan on päässyt vanhanaikainen herätyskello, joka tosin on uutta Guiness-mainostuotantoa. Pentikin kynttilänjalka koristaa toisinaan myös kaappia, jos ei ole valaisemassa tunnelmallista ruokailua.


Kiinakaapeissa minua viehättää niiden rosoisuus ja kauniit yksityskohdat, kuten tämä lukitus. Tämä kiinakaappi haettiin Hämeenlinnasta. Toisen kaunokaisen hankin juuri kaupunkiin paljon edullisemmin tori.fi:n kautta. Alla oleva penkki on kuin tehty matalalla olevan olohuoneen ikkunan alle käteväksi laskutilaksi, yleensä siihen päätyvät tv:n kaukosäätimet. Puinen vati on matkamuisto Thaimaasta liki kymmenen vuoden takaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti