keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kenkien valtakunta


Kengät ovat kaiketi yksi keräilykohteeni laukkujen lisäksi. Laukkuja en ole tosin juurikaan viime aikoina hankkinut, mutta kenkiä kylläkin - ne kuluvat nopeammin käytössä :-) 

Kaupunkikodin arjessa kätevyys on vienyt voiton kenkäsäilytyksessä. Pieni eteinen on liian tapaturma-altis avokkaiden säilytykseen ja yläkerran kenkälaatikoita täynnä oleva kaappi puolestaan liian hidas, joten kuin vahingossa avokkaani ovat löytäneet paikkansa portailta... Kaunista tai ei, niin siinä ne ovat olleet muutaman vuoden värikausien ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvalla valikoimalla.


Kuten aiemminkin on käynyt ilmi, punainen on ikuinen lempivärini. Tosin joskus voi mennä monta kuukautta, etten koskekaan näihin kenkiin, mutta kun mieli ja asu on sopiva, ne kruunaavat kokonaisuuden.


Jokatytön must on mustat, sirot korkkarit, jotka palvelevat niin arjessa kuin juhlassakin sekä kesällä että talvella. Monet mustat avokkaani ovat mokkaa, mikä on osoittaunut arkikäytössä erinomaiseksi, mutta kiiltonahka on myös hieno, ajaton valinta - ja kuin tehty mustan kiiltonahkalaukun pariksi. Kolmas suosikkiavokkaan värini on allaoleva nude. Tämä malli on liki sama kuin yllä ollut punainen, mutta korko on erimallinen (valitettavasti ei yhtä kaunis).


Tämän kevään löytöni ovat allaolevat Peter Keiserin kukka-avokkaat. Miehen mieleen ne eivät olleet, mutta useampi nainen on kommentoinut niiden olevan upeat. Ne piristävät tylsänkin asun ja vähän siis päivääkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti