sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Astioiden viemää


Astioita minulla on ollut riittävästi jo vuosia. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö uudet mallit edelleenkin innosta ;-) Viimeisin keräilyvimman kohde on ollut Marimekon Siirtolapuutarha-sarja. Vastustin näitä kaappien kapasiteetin rajallisuuden vuoksi pari vuotta, mutta kun Pomonat pääsivät kaupungista sopivampaan ympäristöön maalle englantilaisen maalaisromantiikan tunnelmaa korostamaan, kaappiin mahtui tätä ihanaa modernia keittiödesignia.


Pikkukulhot ovat ahkerimmin käytössä aamiaisen hedelmäpommeihin. Mustavalkoista astiaa koristaa hauskasti oranssi väripilkku.


 Pohdin jonkin aikaa isompien kahvimukien hankintaa, ennestään kun kaapissa oli jo lukuisia muumimukeja ja Koko-mukeja... Silti sorruin niitä hankkimaan - ja aamukahvit juodaan kaupungissa lähes poikkeuksetta näistä mukeista.

Kirjainmukisarjaan kuuluvat sokerikko ja kermanekka ovat ihana lahja ystäviltä. Näitäkin olin katsellut kaupassa, mutta onnistunut toistaiseksi välttämään kiusauksen. Ja kuitenkin siis ne päätyivät Siirtolapuutarhan seuraksi ja rauhoittajaksikin. Näidenkin - kuten keittiön ruokapöydän ja tuolien - suunnittelija on muuten Arne Jacobsen ja sarjan nimi Design Letters.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti